Pozdrav iz Pleternice
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
Pozdrav iz Pleternice
Pozdrav svima evo da se i ja predstavim zovem se Josip živim u malom slavonskom gradiću Pleternici , imam 29g još
i zanimam se za ovaj hobi , počeo sam sve čitati i tek sad vidim koliko sam zelen i koliko još moram učiti prije prvog kuhanja, želja mi je naućiti skuhati pivo za prijatelje i sebe za neka lezerna druzenja...
- isvara
- Kontakt:
Re: Pozdrav iz Pleternice
EEEE POŽEGAAA
ako hoćeš dođi kod mene u pivovaru pa te ja mogu naučit kuhat
ali kod mene je problem što ne znam skuhati pivo za ležerija druženja
jer se mi NIKADA e družimo ležerno

ps ak nemoš popit 2 litre nemoj mi i dolazit !!
ako hoćeš dođi kod mene u pivovaru pa te ja mogu naučit kuhat
ali kod mene je problem što ne znam skuhati pivo za ležerija druženja
jer se mi NIKADA e družimo ležerno

ps ak nemoš popit 2 litre nemoj mi i dolazit !!
Pivo teče bubrezi se liječe !
- mbed
- Vjeko
Pozdrav Josipe, samo naprijed!
Isvarinu ponudu obavezno prihvati- da vidis uzivo kako majstor radi i bolje se pripremis za prvo kuhanje! Tako sam ja poceo i vjeruj mi pomoglo mi je poprilicno, barem dio kojeg se sjecam
I naravno, uclani se u UPP.... brzo ce ljetna Krigla
Isvarinu ponudu obavezno prihvati- da vidis uzivo kako majstor radi i bolje se pripremis za prvo kuhanje! Tako sam ja poceo i vjeruj mi pomoglo mi je poprilicno, barem dio kojeg se sjecam

I naravno, uclani se u UPP.... brzo ce ljetna Krigla

- Svarun
Pozz i tebi.Josip Šutić je napisao/la: ↑pon pro 03, 2018 12:05 pmPozdrav svima evo da se i ja predstavim zovem se Josip živim u malom slavonskom gradiću Pleternici , imam 29g joši zanimam se za ovaj hobi , počeo sam sve čitati i tek sad vidim koliko sam zelen i koliko još moram učiti prije prvog kuhanja, želja mi je naućiti skuhati pivo za prijatelje i sebe za neka lezerna druzenja...
Ne moraš ništa učiti prije prvog kuhanja, samo kuhaj. Uči se u hodu inače češ popizditi od informacija.
- Toples
- Kontakt:
evo kako svima tako i tebi tu prikapčam jedan word dokument koji ti je dovoljan da savladaš prvo kuhanje bez predznanja. 

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
save a tree - drink beer
-
Isvara hvala na pozivu budem doletio do tebe da me malo uvedeš u svijet pivarstva
, a gle mogu ja popiti više od dvije litre
nadam se da imaš dosta pive na zalihi
, Vjeko budem prihvatio ponudu ipak još sam poprilično zelen u vezi kuhanja, a budem se učlanio a i želja mi je doć na Kriglu , samo ne radim u Požegi nego u lici (Gospiću) pa sam jednom ili dva puta mjesečno kod kuće,Hvala ti Toples odmah skidam i čitam jer znanja nikad dosta