buba
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- mali badem
pope jedan , kolko si imal iz prirode i društvaPop je napisao/la:TO JE STRIZIBUBA.
nije teško prihvatiti da je to osijensis bubijensis , vrsta znatiželjne , lepršave , bezopasne osice . ameri ju zovu tajger stikbomber ali tolko je pisful da opće nekužim zašto onaj bomber ( možda aerodinamika hm ).
to što je prije nisi viđao, može samo značiti da se općinila tvojim pivarskim nektarima . izmamio si je iz njene zimske izbe , stvorio miris cvjeta i prolječa i ona je tu.
ne brini uopće. sva šteta koju će napraviti je da ti zaštopa sve suhe otvore do fi8 , učahuri se ( nakon što je sa svojim selebritijem obavila par ugodnih naleta ).očekuj začepljene cjevčice i visokotlačna crijeva od miniwasha i sve male otvoriće . i tak
o slikama netrebam...... i Tebi je jasno da je veča suvišna a manja nam je dovoljno muuuutna
- Danijel
- mali badem
- Pop
Uh dobro je, poznam samo 18000 vrsta, prepozno sam ju!Danijel je napisao/la:Hahaha svaka vam čast na postovima
Strizibuba rješena. I istina je to je jedna od 20000 vrsta. Iskotile su se u jednom panju od loze koji sam sačuvao za neke stvari. Ali sada je već spaljen. hvala vam na ovim special postovima ....bravo
Moram ponovit prirodu i društvo...uvijek sam volio Pucka, Nenu, Bibu i Ladu.
Buđav lebac
- mali badem