Bauhaus vs Baumax

... boca ili bačva pitanje je sad

Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy

Odgovori
ribafrog

Bauhaus vs Baumax

Post Postao/la ribafrog » čet pro 02, 2010 12:52 pm

išao jučer kupiti bačvu 120 l sa vrelnjačom i pipom sa frendom . I odvezli se mi u Bauhaus u Jankomir. Cijena 357 kn. rekli mi sebi, pa to je malo previše za plastičnu bačvu, idemo se zaletit do Peveca i Baumaxa, kad je sve tu na hrpi. Pevec - ma nema ništa brate, a što ima je preskupo. Ali zato u Baumaxu ista bačva koju sam ranije spomenuo košta 239 kn !!!Zelena plastika. dakle razlika preko 110 kn što je predobro, a u ponudi imaju staklenih balona svih veličina po 39 do 139 kn, imitacija drvenih bačvi od plastike po povoljnijim cijenama nego u bauhausu. dakle, Bauhaus fak of, Baumax - hello!
''...na ovom sveckom prvenstvu ni jedna afrička reprezentacija nije odigrala dobro, pa tako ni francuska...'' :)

zeljko

Post Postao/la zeljko » čet pro 02, 2010 12:59 pm

Zadnji put kad sam radio takvu turneju bauhaus je bio najjeftiniji. Izgleda da se situacija promijenila :)
Muškarac bez brkova je kao pivo bez alkohola.

ribafrog

haus-max

Post Postao/la ribafrog » čet pro 02, 2010 2:35 pm

ma ja sam se sad popalio na staklene balone i demižonke one velike za sekundarnu ... mmmm...
''...na ovom sveckom prvenstvu ni jedna afrička reprezentacija nije odigrala dobro, pa tako ni francuska...'' :)

Odgovori