Stranica: 1/1.

Maischfest vs BrewMonk

Postano: čet lis 03, 2019 10:27 pm
Postao/la Krux
Prijateljica razmišlja da kupi Maischfest ili BrewMonk i prema cijeni izbor se čini dosta očit s obzirom na razliku u cijeni. Meni se oboje čine podjednako praktični i funkcionalni pa me zanima u čemu je razlika koju naplaćuju? Samo marka ili? Ako netko ima konkretna iskustva, pogotovo s Maischfestom bilo bi super kad bi ih podijelili :)

Konkretni proizvodi:
- Maischfest
- BrewMonk

Re: Maischfest vs BrewMonk

Postano: pet lis 04, 2019 9:44 am
Postao/la arnoaut
ne rade linkovi

Re: Maischfest vs BrewMonk

Postano: pet lis 04, 2019 12:17 pm
Postao/la Poljo
Maischfest je samo kotao, s nekim laznim dnom, navodno dosta losim. Nema kosaru za slad koju bi izvadio nakon kuhanja, nema pumpu za recilkulaciju. Moze se koristit samo za ukomljavanje, ali bi trebao ili dodat neku pumpu za recilkulaciju, ili to kantama odradjivat, ili mijesat i ne odrzavat bas temperaturu.
Nakon ukomljavanja mozes sve ispustit u neku kantu, oprat stroj, maknut lazno dno, prelit iz kante nazad i kuhat u tome.

Nije nuzno nemoguce, ali jedno je all-in-one sistem, a drugo moze posluzit i da se preradit u nesto. Zato je i razlika u cijeni.

a kad smo kod all in one sistema svakako bi preporucio novi model s vanjskom pumpom i jos nekim preinakama spominjan vec ovdje:
https://www.klarstein.hr/Kuhinjski-apar ... 5-Ltr.html

btw, popracim ti linkove..

Re: Maischfest vs BrewMonk

Postano: pet lis 04, 2019 10:06 pm
Postao/la Puyol
Brewmonk ili slican sistem u svakom slucaju. Nikako mainschaft.

Brewmonk aka hopcat aka klarstein , isti stroj, sa drugim brendom kao gore. To su kinezi vec neko vrijeme sveprisutni. Ja koristim prinjerice KS mundschenk, nedavno je izasao novi sistem kojeg ima poljo i tak...imas i teme.na forumu za ta 2 proiVoda pa ih prolistaj. A za detaljen informacije se javis nekom od nas kaj imamo te kotlove pa mozea i pogledat kod nas kaj te zanima.