Svaka čast...
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
Svaka čast...
Svaka Vam čast majstori, palac gore. Pozdrav iz Varaždina.
-
Evo nisam našao baš neko mjesto na forumu da se predstavim, pa ću reći - svaka čast za ovaj forum. Današnje pivo u trgovinama ili izaziva glavobolju ili je preskupo, a, uz onaj neopisivi osjećaj kada nešto napraviš radom svojih ruku, ako možemo dobiti super pivo po niskoj cijeni - nemam riječi.
Uglavnom, kupovna visokoindustrijalizirana piva (osim par rijetkih visokocijenjenih izuzetaka) ne mogu ni približno zadovoljiti apetite pravog pivopije. U takvoj situaciji istinski ljubitelji piva imaju samo dva izlaza - odreći se piva ili napraviti pravo pivo.
Ja sam na ovom drugom putu. Trenutno samo deklarativno, ali ću nastojati da ne ostane na tome.
Uglavnom, kupovna visokoindustrijalizirana piva (osim par rijetkih visokocijenjenih izuzetaka) ne mogu ni približno zadovoljiti apetite pravog pivopije. U takvoj situaciji istinski ljubitelji piva imaju samo dva izlaza - odreći se piva ili napraviti pravo pivo.
Ja sam na ovom drugom putu. Trenutno samo deklarativno, ali ću nastojati da ne ostane na tome.
-
Re: Svaka čast...
´ Ija se pridruzujem cestitkama .Jako sam se zainteresirao za pivo iz vlastite proizvodnje , pa mozda i razmosljao pokrenuti jednu malu proizvodnju . Posto sam skontao da smo tu svi manje vise amateri i profesionalni pivopije ,ipak bi postavio pitanje ,dali netko zna nekog tko bi mogao napravitii taj pakleni stroj sa oko 300 litara zapremine . Onako s pumpama i svim sto ide i da je pouzdanking je napisao/la:Svaka Vam čast majstori, palac gore. Pozdrav iz Varaždina.