Prijedlozi za otvaranje novih podforuma
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- buky1
Prijedlozi za otvaranje novih podforuma
Evo ovdje pišite prijedloge!
Moj prijedlog je podforum BOLESTI I MANE PIVA ili tako nešto, gdje bi se stavljale teme o pivima koja su nam se pokvarila/poprimila neželjani miris - okus itd. Naravno i riješenja za bolest ako postoje.
nažalost, čini mi se da bi ja mogao otvoriti prvu temu ako podforum zaživi
Moj prijedlog je podforum BOLESTI I MANE PIVA ili tako nešto, gdje bi se stavljale teme o pivima koja su nam se pokvarila/poprimila neželjani miris - okus itd. Naravno i riješenja za bolest ako postoje.
-
Re: Prijedlozi za otvaranje novih podforuma
Vrlo je tesko da se pivo pokvari.buky1 je napisao/la:Evo ovdje pišite prijedloge!
Prva tura moja.
1.Opce nisam sterilizira nista.
2.Gazu za hmelj sam sam pritiska rukama.
3. itd..itd..
Ima toga puno na stranim forumima o pivarstvu na netu.
Uglavnom svaki poceci su takvi.
Ja sam provodio dan i noc na forumima i postavlja svakakva pitanja, a onda sam vidio da je to bilo pre zabrinutost,isto ko mater prema bebi .
Ljudi su radili takve kardinalne greske prilikom sterilizacija,a na kraju pivo im je bilo jedno od boljih.
Nekazem da se pivo ne moze "pokvarit",dapace ali vrlo tesko.To sam iz svoji tura skonta a i citajuci druge forume
- Palac
Moj prijedlog je slikovni forum, ako je moguće, da vidimo kako se tko snašao u pojedinom procesu. Kako je improvizirao neke stvari, koje posude, flaše, cjediljke itd. koristi. Kako izgleda pivko kad nešto pođe po zlu. Ako ne slikovno, onda linkovno
Volim piti i voziti, na svakome 'ko me gleda bilijarski štap slomiti, prase, janje okrenuti
-