Bijah u jednoj pivnici
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- grga-osijek
-
Da rezimiram, loše pivo može doći do ugostitelja, naravno da se dogodi da neka piva ne uspije pivaru pa i to je za ljude, NARAFSKY pod uvjetom da se to ne događa prečesto, nego RIJETKO ali takva piva pred gosta ne smije i točka! I još jedna stvar, što prvi dojam možeš ostaviti samo jednom a to je taj prvi put, nekom je to kapak. Ne govorim ja pritom Grga za mene, lako je za mene, govorim o raji.
P.S. Sinco, ova priča o kiselom Barbi otkida!
P.S. Sinco, ova priča o kiselom Barbi otkida!
- sinco
Kolac je sve manji a gladnih usta oko tog kolaca je sve vise i to je za ocekivat...grga-osijek je napisao/la: Danas konzumenata tvog i Slawonerovog piva ima dovoljno da poslujete . No svaki dan izlaze novi pivari i traže svoj dio kolaća, konzumenti su sve probirljiviji i educiraniji te za 20-25 kuna traže da ono što plaća je u skladu sa deklariranim. Sutra će i vlasnici-trgovci lokala biti ti koji će te hladno odjebati ako im ponudiš ne toliko loše pivo već stilski Ibu Abv i po ostalim mjerilima ne odgovarajuće pivo. Dečko to neće ići , kod mene piju znalci.Šta onda kad čuješ tako nešto.
Moj je osjecaj da se ipak broj pivovara naspram zednih gradjana otvara nesrazmjerno brzo. Tjesim se da ce briga oko kvalitete i nastojanja da napravimo vrhunsko pivo ipak prevladat.
Sto se tice tipiziranja piva... ja se tu ne slazem 100%!
OK je dat ljudima hint sto mogu ocekivat, ali ga napravit u nekim okvirima samo da ga mozes nekako nazvat i tipizirat je po meni krivo. Evo sad cemo izbacit ESB/NEBA... dakle nije ESB a nije ni North England Brown Ale... namjerno cemo ga nazvat Englez i necemo stavit stil...
ono kad ti punica proba IPAu na koju si ponosan i kaze: mmmm vockasto isto ko i radler!!!
- grga-osijek
Ne znam , vaša volja možete ga nazvati i hektor a ja bi pitao pipničara-ku što je pivar htio reči ? Ukoliko je pivo u granicama mojih okusnih prohtjeva naručio bih vjerojatno još jedno . No bez obzira na odluke , mnogo šoldi od srca Vam želim a kad se dogodine sretnem sa onom bitangom gorrannom budemo popili i jednog englezera.
Bolje malo pivo nego veliko hvala
- Gorann