Stranica: 1/1.

St' Peters Honey Porter

Postano: sub stu 27, 2010 8:31 am
Postao/la Beca
Pa pivo nije loše ali se poprilično osijeti araoma meda koja je ako je vjerovat deklaraciji umjetna. Sve u svemu nije nešto posebno. Ako netko zeli probat ima ga u intersparu.

Postano: sub stu 27, 2010 9:45 pm
Postao/la Beca
Zaboravio sam reći da je to pšenično

Postano: ned svi 12, 2013 8:48 pm
Postao/la tinl
ja pio danas i malo je nekakvo tulavo, da nisam pročitao nikad nebih rekao da ima pšeničnog slada , preumjetna aroma meda i preslabo tijelo, dobro gorko, ali rijetko skroz, pjena slabašna i kratkotrajna... na kraju kad sam klepio bocu moram priznati da sam ipak otvorio i drugu i mogao bi se navič na t al mislim da najviše zbog jake gorčine koja mi je pasala. toliko gorčine nema niti u jednom drugom kupovnom pivu koje sam do sada probao.. ne vrijedi 15kn..

Postano: pon svi 13, 2013 8:09 am
Postao/la vatre
Ima ga sad i u Kauflandu, zajedno s njihovim neusporedivo boljim "Organic Best Bitterom" (a imaju sad i sve boje O'Hare, uključujući sve popularniju zelenu).

Što se samog Honey Portera tiče, meni jedno od njihovih gorih piva. Moj dojam je da se nešto "medno" osjeti na jeziku, ali aroma je ubitačna, nekakva čudna i umjetna, vuče na one nekakve bombone za čišćenje grla ili tako nešto (Islandski lišaj?). Ne kužim što su s tim htjeli postići.