nudim Vam link i ponuđenu knjigu g. Plavšića , čovjeka koji je radni vijek proveo s opasnim tvarima. kao autoritet i vrhunski stručnjak pozivan je u kriznim situacijama ...pivari, iako samo hobisti, nisu bezveznjaci. oni koji po karakteru i intelektu nisu "duxovi ", iskorist će ovo ponuđeno da osvijeste problem ili odagnaju sumnju . pokriveno područje je toliko široko da se zapitaš -što od toga imaš doma , što si sreo na cesti , što od toga imaš u uredu ili u tvornici . razmišljaš li o zaštitnim sredstvima .....
pisano je jednostavno , pitko , bez opterečivanja laika predubokim detaljima . tek opis i brojanje opasnog , potkrijepljen iskustvenim doživljajem šlamperaja , grešaka i riješenja kritičnih situacija .
imam pivu s greškom . ne vrištim nego tražim uzrok . sačuvat ću uzorke i ponuditi pivarima na kušanje sa svim potrebnim podacima - za školu pivarima .
a kako se to dogodilo ?
baš mi je taj dan tehnolog uzeo slobodno pa sam kuhao sam

vratimo se na knjigu... pisana je skoro revijalno .pivari bi našli potpitanja.. ili kako čisto ili kako sigurno , ili bez opasnosti ili što ako. da ne govorim o pacjentima koji vole roštiljati , peči , okretati , Mailardati zrnje i šnjofati pirole i pirazine..........dok se peče zrnje ....
na putu prema gore , srdač poz