... koje koristite i gdje ih nabaviti
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
Amdejac
-
Kontakt:
Postao/la Amdejac » sub kol 20, 2011 1:38 pm
Svarrogh je napisao/la:Mozes naruciti do 20KG jer im je tolika kutija. To te dodje 50kn. Koliko god narucis, oni salju u toj kutiji tako da ti se isplati napuniti je do vrha

Pitam jer je frend naručio kvasac i hmelj. Mali paketić.
Platio je poštaru 20 kn, ali je vidio i na računu 20 kn poštarine.
Zaračunao je poštarinu, ali nije ju platio na pošti. Tako da je platio 20 kn više.
-
Amdejac
-
Kontakt:
Postao/la Amdejac » sub ruj 10, 2011 10:19 am
Jel ima tko informaciju šta je sa Beershopom?
Naručio 1.9. i čekam predračun da platim da mi dostave poštom.
Prošlo 10 dana i nikakvog odgovora.
-
mad_alchemist
Postao/la mad_alchemist » sub ruj 10, 2011 9:20 pm
hm... čuješ... ja sam naručio 14.06., nisam ništa dobio do osmog i poslao sam im mail. Naravno, nije bilo odgovora do ovog tjedna kad sam nazvao Pufnika koji mi je rekao da će me nazvat kad se vrati s terena popodne. Prošlo je 3-4 dana od toga... ni traga ni glasa.
Kako kaže Motorhead... too good to be true.
-
mali badem
Postao/la mali badem » ned ruj 11, 2011 12:04 am
BEZOBRAZLUK.uostalom kad je zadnji put taj poslovni čovjek ostavio traga na forumu barem isprikom onima koji još uvjek čekaju (a mnogi su odustali).bilo bi poštenije da veli hvala nezanimate me ,ko vas j..,paketić kvasca i piva s nogu.
spomenuh već,suradnika bivšeg koji je mijaukastom dikcijom obećao akciju za 20min a potom naručio pizzu i tomicu,eto oteše mu mob jer mu je služil samo za laganje i pravljenje ljudi budalama.šteta.uostalom kako netko još uvjek može preporučiti beershop novim članovima kao izvor sirovina nakon ovoliko balončića
-
tojeivan
Postao/la tojeivan » ned ruj 11, 2011 12:57 am
Beershop definitivno ne radi i ne bi ga trebalo preporučivati nikome više ovdje na forumu.
Ja sam kao novi ovdje naručio nešto prošli tjedan ima 7 dana, nisam dobio potvrdu narudžbe i na 2 mejla kada sam pitao gdje je zapelo nisam dobio odgovor. Tako da sirovine nažalost treba tražiti negdje drugdje.
Volim pravo pivo!!!
-
Amdejac
-
Kontakt:
Postao/la Amdejac » ned ruj 11, 2011 2:37 pm
Ne razumijem. 13.6. sam naručio, pa zvao i nikako dogovoriti kad da pokupim osobno u dućanu.
Probam 01.09. da mi se pošalje poštom, ali nisam dobio povratno predračun i gdje da uplatim.
Čovjek je vječito u gužvi, ima webshop i govorio je da ne stigne složiti pakete. A gledam po broju naruđbe da je od 13.6. do 01.09. imao 66 naruđbi. Niti dvije naruđbe dnevno.
Stvarno mi je žao da nakon početne euforije i pričanja da je gotovo sa naručivanjem izvana ponovno se vraćamo korak unazad i traženja sirovina po ebayu.

-
milcha
Postao/la milcha » ned ruj 11, 2011 8:24 pm
Ma najbolje zaključat i izbrisat ovu temu tak da ljudi ne troše vrijeme na cekanje naruđba i čekanja paketa,kuhalo se i prije Pufa ,a kuhat ce se i bez njega i beershopa.
MILČA
-
Alivio
Postao/la Alivio » ned ruj 11, 2011 11:06 pm
Najviše mi žao što je jedan naš cijenjenj član uložio puno truda i svašta nešto da bi to ovako završilo ....
Nitko tu nije kriv za ništa .....jednostavno ekonomska računica ....
Najobičnija slastičarna ili ćevapdžinica ima više prometa dnevno nego mjesečne narudžbe slada .hmelja ,kvasca upućene na beershop ....
Malo nas je al nas ima ..... trebamo se što više orijentirati jedni na druge "u svezi glede " pomoći oko nabavke sirovina i načina spravljanja domaćeg piva ....

Čovjek uči dok je živ i na kraju umire glup.
-
Oskar
Postao/la Oskar » pon ruj 12, 2011 8:25 am
Bilo bi dobro da negdje ima nekakva burza sirovina i proizvoda za pivare. Nešto na webu, npr. s lokacijama gdje se može šta podići/kupiti i cijenama pride. Pa nek lijepo netko traži, netko ponudi i ako ništa drugo bar neće bit čekanja i nestašice. Neka vrsta naprednijeg oglasnika.
-
zeljko
Postao/la zeljko » čet lis 13, 2011 8:59 pm
Bio sam sad kod pufa po pivo, ima sad i starocesko crveno. Kaze da će za nekih mjesec dana u onoj prostoriji na ljubljanici otvoriti trgovinu koja će raditi normalno radno vrijeme i gdje će se moci kupiti pivo i sirovine za kuhanje. Pitao sam zasto stekaju narudzbe preko weba, kaze da ne stigne. Nemojte držati dah, ali mozda za mjesec dana cemo imati trgovinu sa sirovinama.
Muškarac bez brkova je kao pivo bez alkohola.
-
Amdejac
-
Kontakt:
Postao/la Amdejac » pet lis 14, 2011 12:16 pm
Da mi je i to vidjeti.
Datum otvorenja bi mogao biti u mjececu Limburgu kad se medvjedi šišaju.
-
Amdejac
-
Kontakt:
Postao/la Amdejac » pet lis 14, 2011 12:17 pm
Da mi je i to vidjeti.
Datum otvorenja bi mogao biti u mjececu Limburgu kad se medvjedi šišaju.
-
hrvoje461
Postao/la hrvoje461 » pet lis 14, 2011 1:16 pm
I ja sam sinoc bio kod pufa i uzeo si kvas. Osim sto se jednom nismo uspjeli dogovoriti oko termina ja s njim nisam imao losa iskustva (za razliku od nekih koji se zale) i nadam se da ce se ostvariti to s tom trgovinom. To bi bilo dobro i za njega i za nas.
-
zeljko
Postao/la zeljko » pet lis 14, 2011 2:08 pm
Nisam ni ja imao loših iskustava, ali nisam niti naručivao preko weba.

Odem četvrkom iza 19-20 u beershop, tad društvo prijatelja piva ima druženje pa si kupim što mi treba. Ali naravno, to baš i nije opcija ljudima koji nisu u Zagrebu.
Muškarac bez brkova je kao pivo bez alkohola.
-
chuck boris
Postao/la chuck boris » ned lis 16, 2011 3:27 pm
jesu li ta druženja svaki četvrtak? poslao bi prijatelja po materijal ako se sigurno može kupiti