Ups!
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- anito
- anito
A ni mene. Ode mi i termometar (u pm) danas kod kuhanja dry stouta.anito je napisao/la:a tebe onda nije pametno pustiti blizu opreme od staklapklicov je napisao/la:Ja sam razbio i hidrometar (za zalijevanje cvijeća) i areometar i termometar i moštomjer. Trošak ukupni, 120 kuna ali sva sreća u periodu od mjesec dana
.
![]()
- Oskar
Ovo nije baš neka strgana oprema, al je bila nezgoda. Stradala je sintetička trenirka i pomalo moje ruke (čini se da nije tako strašno).
Skuhao sam kilu belgian candy-ja, ostavio da se malo ohladi i nalio u plastiku. Reko, ionako sam sto puta grijao u mikrovalnoj, nije tako osjetljiva. Nisam računao na to da je ipak pod temperaturom plastika nešto mekša. I pritisnuo sam poklopac na posudu. Plastika je u tom trenu naglo popustila i savila se, a belgian candy je završio po mojoj odjeći i rukama, po podu i oko mene. Fala dragom bogu da su klinci u susjednoj sobi gledali crtić pa nije bilo niti jednog u blizini.
Naravoučenje: lijevati u zagrijano staklo.
Možda nekom ovo pomogne.
Skuhao sam kilu belgian candy-ja, ostavio da se malo ohladi i nalio u plastiku. Reko, ionako sam sto puta grijao u mikrovalnoj, nije tako osjetljiva. Nisam računao na to da je ipak pod temperaturom plastika nešto mekša. I pritisnuo sam poklopac na posudu. Plastika je u tom trenu naglo popustila i savila se, a belgian candy je završio po mojoj odjeći i rukama, po podu i oko mene. Fala dragom bogu da su klinci u susjednoj sobi gledali crtić pa nije bilo niti jednog u blizini.
Naravoučenje: lijevati u zagrijano staklo.
Možda nekom ovo pomogne.
- Don Genovese
Kategorija za "kretena godine":
Vozim prekjučer "železje"na krovu auta iz trgovine za tornjić/jarbol, novi "ovjes" za hmelj.
Stanem provjeriti teret i pazim da me ne pokupi kamion koji je išao za mnom. Ne gledam kraj cijevi na stražnem kraju automobila i rasječem si dio "čilibure" iznad lijeve arkade. Vraćam se prema vozačkim vratima vidjeti kolika je "šteta", a kako je krv počela teći u "potocima", vraćam se ponovo istim putem na suvozačku stranu po bunt papirnatih maramica te se ponovo "odrapim", sad po kapku desnog oka, a oko nabijem da sam se skoro onesvijestio. Još takav odvezem se dvadesetak kilometara do doma. Jučer u jutro izgledam kao da me netko "pošteno" namlatio svim i svačim. Na poslu me pitaju gdje sam bio u "kurvanju"
Eto, što je predanost pivarenju.
Vozim prekjučer "železje"na krovu auta iz trgovine za tornjić/jarbol, novi "ovjes" za hmelj.
Stanem provjeriti teret i pazim da me ne pokupi kamion koji je išao za mnom. Ne gledam kraj cijevi na stražnem kraju automobila i rasječem si dio "čilibure" iznad lijeve arkade. Vraćam se prema vozačkim vratima vidjeti kolika je "šteta", a kako je krv počela teći u "potocima", vraćam se ponovo istim putem na suvozačku stranu po bunt papirnatih maramica te se ponovo "odrapim", sad po kapku desnog oka, a oko nabijem da sam se skoro onesvijestio. Još takav odvezem se dvadesetak kilometara do doma. Jučer u jutro izgledam kao da me netko "pošteno" namlatio svim i svačim. Na poslu me pitaju gdje sam bio u "kurvanju"
Sreće na vreće, pivu na nepce i ne buš trebal ni zubotrebce ... Vito.
- mali badem
- Don Genovese
Ma, nisam pomislio na uzrok, već na poslijedice. Nakon "umpfala" nisam zvao taxi službu, hitnu pomoć, ... policiju i vatrogasce. Sjeo sam ranjen u usrani auto i dovezao se kući, istovario cefke, pozdravio hmelj i bacio se na saniranje ozljeda, i nitko nije još dva-tri sata uopće skužio na što ličim 
Sreće na vreće, pivu na nepce i ne buš trebal ni zubotrebce ... Vito.
- jonathan livingston
- Kontakt:
- OLD
Vidiš, vidiš a ja već oplakujem našeg moslavca, kad on ustvari ošo' u kvarjonathan livingston je napisao/la:Priznaj da ti žena čita forum, pa sad ovdje pokušavaš konstruirati uvjerljivu priču koju će žena popušitiDon Genovese je napisao/la:Kategorija za "kretena godine":
....
Na poslu me pitaju gdje sam bio u "kurvanju"Eto, što je predanost pivarenju.
Volim ih zahmeljene.