ECOLAB

... razne, manje tehničke diskusije

Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy

Odgovori
Saša

ECOLAB

Post Postao/la Saša » čet lip 19, 2014 8:45 pm

Pozdrav,

nisam vidio da se pisalo o ovom proizvodu pa imam upit jeli dobavljiv širom puku uopće - ja nisam našao. Naime kako se bavim servisom u jednom trgovačkom centru našao sam ECOLAB dezinfekcijsko sredstvo kako ga koriste za dezinfekciju uređaja za pripremu hrane. Koriste tip Sirafan Speed koji kako piše je brzodjelujuće sredstvo za dezinfekciju bez naknadnog ispiranja. Kopajući po nosu --- ups. internetu skužio sam da rade profesionalno sredstva baš za pivarsku industriju s naglaskom na industriju evo link :

http://www.hr.ecolab.eu/nasi-trzisni-se ... trija.html

vjerujem da bi ta sredstva dobro i nama došla pa sam probao naći gdje se prodaje no nisam našao . Zna li netko ili ima li netko iskustva s ECOLAB - ovim dezinfekcijskim sredstvima , pogotovo me zanima sredstvo za pranje boca .

LP

cirozito

Post Postao/la cirozito » čet ruj 11, 2014 1:22 am

pozz. U industriji se koriste Ecolabovi proizvodi za razne primjene. No pakiranja su obicno najmanje 25 kg . Jako su skupi i preporucio bih Ekvivalentne proizvode od Saponie Osijek ako vec mislite kupovati profesionalna sredstva za pranje i dezinfekciju .Ona na bazi peroctene kis. nije potrebno ispirati . Rasirena je i upotreba sredstava na bazi aktivnog klora ...
... nesto poput Super Hika samo nije takva spika...

Odgovori