Ups!
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- Pop
Nije pička materina nego pizda materinaFerdo je napisao/la:Po slobodnom nahodjenju mislim da je otisao u picku materinu.
http://www.youtube.com/watch?v=hyj4mtJJL04
- mali badem
- Don Genovese
- darioklc
- Kontakt:
Eto, dogodio se i meni prvi ups danas...
Prao sam areaometar i uhvatim ga za onaj tanji dio, protresem ga, kada ono pukne na pola i razreže me malo.
psmtr!
Ali da to nebude jedino, onda mi se iz chillera izvadi cijev i poprska sve živo, srećom ništa nije uletilo u pivu.
A onda još nešto. Kada sam stavljao kvasac u pivu, protresem malo šalicu da pokupim sav kvasac i izleti mi dio kvasca van.
Za poludit dan.
Ali ipak je piva završila u fermentoru...
Prao sam areaometar i uhvatim ga za onaj tanji dio, protresem ga, kada ono pukne na pola i razreže me malo.
Ali da to nebude jedino, onda mi se iz chillera izvadi cijev i poprska sve živo, srećom ništa nije uletilo u pivu.
A onda još nešto. Kada sam stavljao kvasac u pivu, protresem malo šalicu da pokupim sav kvasac i izleti mi dio kvasca van.
Za poludit dan.
Ali ipak je piva završila u fermentoru...
- Don Genovese
- buky1
Ajde Pop-e potraži, ti si mi najbliži. Zapravo najbliži mi je susjed, ima plastiku, ali je žena posadila nekakvo cvijeće u nju i neda...
Inače, nisam polupao plastiku a demizon ostao čitav, nego sam nekidan pretočio rakiju koju je stari spremio prije 20ak god. Rakija je odlicna ali oplet od šiba nije izdržao vlagu u podrumu...
Don-e, ti si u Kutini? U ponedjeljak prolazim tim putem, pa ako Pop ne nađe...
Inače, nisam polupao plastiku a demizon ostao čitav, nego sam nekidan pretočio rakiju koju je stari spremio prije 20ak god. Rakija je odlicna ali oplet od šiba nije izdržao vlagu u podrumu...
Don-e, ti si u Kutini? U ponedjeljak prolazim tim putem, pa ako Pop ne nađe...