Hvala!
Ukomljavanje-prijenosni friž
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
-
Dux
Ukomljavanje-prijenosni friž
Bok ljudi, napravio sam cca 10-ak tura i skoro svako pivo ima onaj čudnjikav after taste (ništa ne vonja,samo jednostavno osjetim na kraju u ustima neki šmek koji mi očito ne sjeda toliko dobro) probao sam promjeniti način kuhanja u svakom segmentu ali ne uspjeva pa sam pomislio da bi moglo biti jedino do ukomljavanja. Imate savjet kako bolje izvući šećer iz slada, bilo što..? Pomagajte!
Hvala!

Hvala!
Brewermen
-
Dux
Pivo je odlično, pjena, gorčina,aroma, boja ma sve, samo mi zasmeta ne kraju taj šnjof koji mi, naglašavam, ni ne smeta u toj mjeri da ću pivo baciti ali sam picajzla pa sam morao podjeliti s vama moje mišljenje.
tražio sam kvadrat stiropora u komadu da ga izbušim i unutra roknem kacu i da mi to bude jedan solidanmash tun, ali ne znam koliko bi me to koštalo. Neke informacije imate možda?
tražio sam kvadrat stiropora u komadu da ga izbušim i unutra roknem kacu i da mi to bude jedan solidanmash tun, ali ne znam koliko bi me to koštalo. Neke informacije imate možda?
Brewermen
- Toples
- Kontakt:
- Toples
- Kontakt:
zna ti voda koja je pretvrda dati aftertaste
bili kakvi off flavori mogu biti iz raznih razloga (nekontrolirana fermentacija npr. gdje temperatura skače nekoliko C prema onome što si prije pisao)
ovo pročitaj i probaj naći svoj okus
http://www.bjcp.org/docs/OffFlavorFlash.pdf
bili kakvi off flavori mogu biti iz raznih razloga (nekontrolirana fermentacija npr. gdje temperatura skače nekoliko C prema onome što si prije pisao)
ovo pročitaj i probaj naći svoj okus
http://www.bjcp.org/docs/OffFlavorFlash.pdf
save a tree - drink beer