kako je ovo moj prvi post na forumu, nadam se da me necete očerupati u startu
Pokrećemo stranicu na adresi pivomanija.com koja će se bazirati na receptima za pivu. Zamislite kao coolinariku za pivu
Recepture su jako dobro kategorizirane, tako da postoji mogućnost pretrage recepata po karakteristikama u smislu "Želim kuhati pivo sa cvjetnim aromama" klikneš na "Cvjetne arome", također ima i pretraga po sastojcima - "Ostalo ti viška hmelja od zadnjeg kuhanja?" odabereš taj hmelj i Pivomanija ti izlista sve recepte u kojima se taj hmelj nalazi. Pretrage po vrsti kvasca, vrsti pive i sl. su isto tu.
Recepture je moguće komentirati od strane drugih članova i postavljati pitanja. Moguće je i pratiti druge članove i dobivati notifikacije o novim receptima.
U postu sam se bazirao samo na recepte, no tu je i blog dio sa člancima, mala škola pivarstva (sve za početnike večinom) i dodatne informacije koje svakom pivaru trebaju
Ono što tražimo su dobrovoljci kojima bi dao pristup stranici (trenutno u izradi, na 80%) i koji bi bili voljni unositi svoje recepte. Javite se u komentare, na mail pivomanija@pivomanija.com može i na mob 095/5610-340 ako imate pitanja.
U privitku par fotki
Molim feedback cijenjenih članova, pohvale/pokude/kritike i prijedloge naravno.
Hvala svima i javite se ako želite pristup prije nego krenemo public!

Recept preuzen sa bloga hocupivo, trenutno smo u tehnickim stvarima oko razvoja pa ne unosimo naše recpte dok ne završimo.