Jesam.. pitali me dal ocu da mi ponovo posalje STC ili da mi refundaju.Tuff Gong je napisao/la:Friško sam ga naručio, 11.7. Wex, da li si se žalio prodavatelju da nije stiglo?mali badem je napisao/la:sa više info u postu, od koga, kada , što , prije kolko vremena , rok isporuke...dalo bi se i nešto zaključiti .WexZG je napisao/la:Imam jedan problem... od 3.mj. sam već tri puta naručio STC-1000 iz Kine. Nikad mi ne dođe, vrate mi lovu, sve ok. Ali ja fakat želim STC-1000!
Odakle ste vi naručili svoj STC da i ja naručim pa da možda jednom i dođe do mene. HELP!
...ovak na prvu ,odgovor može biti "i ja " ili "meni ne " pa bolje da šutim .
Tuf bar veli od koga je naručil , al ne veli jel čekanje u granicama obečanog ili.... i tak . tik tak
Ja sam jednom imao slučaj da mi artikl nije stigao i kad sam se žalio, nije više bilo ni prodavatelja ni artikla u ponudi. Onda bi isti artikl našao od drugog prodavatelja i opet ista priča. Tako 3-4 puta. Ebay uredno svaki put vratio pare. Imam osjećaj da nikad ti prodavatelji (ili je to jedan te isti svaki put) nije ni imao namjeru slat nego ako prođe prođe.
Dog. smo se da cu pricekat jos tjedan dana.. pa ako i do onda ne dodje da ce mi poslat novi. Ja mu obecao ako dodju slucajno OBA onda cu mu uplatit i za taj novi. Pokusavam bit fer mada ko zna dal to ima smisla.