Moderator/ica: Poljo
Ovo i mene zanima. Meni ta cijela prica dosta sumnjiva. Mozda grijesim.
zato kaj ti je to zapravo sve žuja ....
eto poljo ... i ja sam isto vidio to pivo u dosta lokala, čak mislim da u sesvetama ima još jedan sa čak tri pipe, ima ih ja mislim, neznam sad točno broj(ali vjerujem više od ove tri za koje ja znam), ne zalazim previše po birijama, al da ih se nać, možda nisu u tih par di ti zalaziš al ih ima ... uglavnom solidno pivo .... mislim da su išli na neku vrstu laganih pitkih piva, poput "engleskih" klasika, al neznam ja puno o tome .... možda se to i svidjelo nekim ljudima pa su ih pozvali da rade pivo i za poneki festival, šta ja znam ... svašta je moguće .... ja inače nikada nebi brzao sa takvim predpostavkama kao ti ... malo je neozbiljno ..... nije se dobro mješati u stvari koje nerazumiješ ili ti jednostavno fali informacija pa dolaziš do krivih zaključaka .... onda i neki nevini ljudi dobiju potpuno krivu sliku o svemu .... bolje se ti poljo drži kuhanja doma i pokušaj ispeglati "zanat" ... imaš još puno toga za naučiti .... možda jednog dana i probam koje tvoje dobro domaće, kućno pivo .....