Ozujsko limun

... probali ste egzotično pivo? Pohvalite se... Pošaljite etiketu

Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy

Svarrogh

Post Postao/la Svarrogh » pon ožu 28, 2011 7:51 pm

To definitivno!

frici

Post Postao/la frici » uto tra 05, 2011 8:22 am

Tko si sad ti opet!?
frici

Don Genovese

Post Postao/la Don Genovese » uto tra 05, 2011 8:32 am

Da to nije duh AnteKnj-a?

frici

Post Postao/la frici » uto tra 05, 2011 8:37 am

Nemam pojma tko si,i odakle si, ali ako si se registrirao da bi odmah na početku počeo vređati druge,možda je bolje da se odmah i prestaneš javljati.Mislim da si TI puno veća svinja od onog švabe o kojem pišeš!Nikad nisam nikoga vijeđao,i ne dopuštam da netko tko je po kulturi ili po bilo čemu na nižem nivou od normalnog i pametnog čovjeka tako govori ili piše na račun mene i na račun mog naroda!Mislim da sam bio jasan! Ja sam se na taj forum prijavio da sa ljudima dijelim iskustva o kuhanju piva i da zatražim savjet od iskusnijih ako treba,a ti ako o toj temi o pivu ako nemaš šta pisati(očito je da nemaš)onda bolje nemoj ništa pisati! Uff
frici

Don Genovese

Post Postao/la Don Genovese » uto tra 05, 2011 8:45 am

frici je napisao/la:Nemam pojma tko si,i odakle si, ali ako si se registrirao da bi odmah na početku počeo vređati druge,možda je bolje da se odmah i prestaneš javljati.Mislim da si TI puno veća svinja od onog švabe o kojem pišeš!Nikad nisam nikoga vijeđao,i ne dopuštam da netko tko je po kulturi ili po bilo čemu na nižem nivou od normalnog i pametnog čovjeka tako govori ili piše na račun mene i na račun mog naroda!Mislim da sam bio jasan! Ja sam se na taj forum prijavio da sa ljudima dijelim iskustva o kuhanju piva i da zatražim savjet od iskusnijih ako treba,a ti ako o toj temi o pivu ako nemaš šta pisati(očito je da nemaš)onda bolje nemoj ništa pisati! Uff
Od kud sad ovo? :shock:

frici

Post Postao/la frici » uto tra 05, 2011 8:52 am

Don Genovese je napisao/la:
frici je napisao/la:Nemam pojma tko si,i odakle si, ali ako si se registrirao da bi odmah na početku počeo vređati druge,možda je bolje da se odmah i prestaneš javljati.Mislim da si TI puno veća svinja od onog švabe o kojem pišeš!Nikad nisam nikoga vijeđao,i ne dopuštam da netko tko je po kulturi ili po bilo čemu na nižem nivou od normalnog i pametnog čovjeka tako govori ili piše na račun mene i na račun mog naroda!Mislim da sam bio jasan! Ja sam se na taj forum prijavio da sa ljudima dijelim iskustva o kuhanju piva i da zatražim savjet od iskusnijih ako treba,a ti ako o toj temi o pivu ako nemaš šta pisati(očito je da nemaš)onda bolje nemoj ništa pisati! Uff
Od kud sad ovo? :shock:
sorry,to je bio odgovor za sunday forever,ne za tvoj post.Taj je još gori od onog duha što si spomenio.
frici

Ferdo

Post Postao/la Ferdo » uto tra 05, 2011 8:55 am

Frici,čini mi se da je taj nerazumljivi tekst neka vrsta prijevoda na meni nepoznat jezik cijelog teksta kojeg je napisao Darkland(ako griješim ispričavam se) prije nekog vremena.
Opusti se i nastavi kuhati pivo

frici

Post Postao/la frici » uto tra 05, 2011 9:04 am

Meni se čini da nije prijevod, samo nečiji idiotski stav prema nekima od kojih bi mogao učiti o kulturi.Jedan dio je jako sličan onome što je nedavno i Darkland napisao.Ja se ne volim bezveze živcirati,a to nije bez veze.Mislim da bi i svi vi popizdili da dođe netko pa počne pljuvat po Hrvatima.Meni ne pada na pamet da bi pljuvao po bilo kome ali nek ni po meni ne pljuvaju.Stvarno ima idiota,to je za popizdit.Možda je najbolje sve ovo sranje zaboraviti.Ovo je pivarski forum ZABOGA!
frici

panorama

Post Postao/la panorama » uto tra 05, 2011 5:21 pm

Iz iskustva na nekim drugim forumima, Admin bi nakon brisanja onog suludog posta nastalog Google prevoditeljem, trebao pobrisati gnjevne i opravdane komentare članova. U protivnom dolazi do pomutnje i zabune kome je kritika upućena, jer neki nisu stigli pročitati obrisanu glupost.
Podroom brueri

nrs

Post Postao/la nrs » uto tra 05, 2011 11:51 pm

frici je napisao/la:Meni se čini da nije prijevod, samo nečiji idiotski stav prema nekima od kojih bi mogao učiti o kulturi.Jedan dio je jako sličan onome što je nedavno i Darkland napisao.Ja se ne volim bezveze živcirati,a to nije bez veze.Mislim da bi i svi vi popizdili da dođe netko pa počne pljuvat po Hrvatima.Meni ne pada na pamet da bi pljuvao po bilo kome ali nek ni po meni ne pljuvaju.Stvarno ima idiota,to je za popizdit.Možda je najbolje sve ovo sranje zaboraviti.Ovo je pivarski forum ZABOGA!

samo se pridržavaj one ferdine:

opusti se i nastavi kuhati pivu !!! :) :) :) ...od kud je samo izvuče ! :D
nrs

admin
Site Admin

Post Postao/la admin » uto tra 05, 2011 11:57 pm

panorama je napisao/la:Iz iskustva na nekim drugim forumima, Admin bi nakon brisanja onog suludog posta nastalog Google prevoditeljem, trebao pobrisati gnjevne i opravdane komentare članova. U protivnom dolazi do pomutnje i zabune kome je kritika upućena, jer neki nisu stigli pročitati obrisanu glupost.
znam no nekako mi to silno brisanje postova novo pa se pomalo ufuravam... kao što sam u prethodnom postu napisao, ukoliko se pojave ovakvi suludi postovi, drz se ferdine, pusti tastaturu i uzmi pivo i pricekaj da ja uklonim post :)

Odgovori