Mexico
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- zeljko
Sad tek vidim ovo. Da je na engleskom odmah bi isprintao i zalijepio u uredu.400d je napisao/la:http://www.resiveri.net/index.php?optio ... &Itemid=76
- Ferdo
Moć navike. Kad dosegneš određenu starost sve što kušaš uspoređuješ s okusima iz mladosti. Te pive su vjerovatno prve koje je većina amera probala pa su im urezane u pamćenje.
Npr. Hrvatska ima dobru mineralnu vodu, općenito, a ja sam se naviknuo na jamničku...iz stakla.
Npr. Hrvatska ima dobru mineralnu vodu, općenito, a ja sam se naviknuo na jamničku...iz stakla.
Opusti se i nastavi kuhati pivo
- Svarrogh
Goebbels je jednom prilikom rekao... Dajte mi televiziju i radio na mjesec dana i nateracu citavu drzavu da razmislja kao ja...grigor je napisao/la:Cors light i bud light...dvije najpopularnije pive u Amera. Ja se nisam mogao načuditi kolko oni vole te pive kad sam bio prošlo ljeto tamo, mada meni nisu uopće nešto...
- zeljko
Zadnji radni dan u Guadalahari sam otišao s ekipom s posla na oproštajnu cugu.
Za početak sam popio još jednu Micheladu, čisto da se podsjetim koliko je loša.
(Slika: krigla sa slamčicom.)
Nakon toga oko mi zapne za Minerva stout imperial.
0,355 l boca.
6% alkohola.
10/10 ocjena.
I tako, skoro zadnji dan u Mehiku probam vjerojatno jedno od njihovih najboljih piva. Jedino koje je dobilo najveću ocjenu. Prošlo je već skoro tjedan dana od kad sam ga probao, pa se ne sjećam puno detalja, ali sjećam se da je bilo izvrsno. Preporučam.
Probao sam još pokoje pivo u Mehiku, ali neću na njih trošiti vrijeme. Niti jedno nije bilo vrijedno spomena.
Za početak sam popio još jednu Micheladu, čisto da se podsjetim koliko je loša.
Nakon toga oko mi zapne za Minerva stout imperial.
0,355 l boca.
6% alkohola.
10/10 ocjena.
I tako, skoro zadnji dan u Mehiku probam vjerojatno jedno od njihovih najboljih piva. Jedino koje je dobilo najveću ocjenu. Prošlo je već skoro tjedan dana od kad sam ga probao, pa se ne sjećam puno detalja, ali sjećam se da je bilo izvrsno. Preporučam.
Probao sam još pokoje pivo u Mehiku, ali neću na njih trošiti vrijeme. Niti jedno nije bilo vrijedno spomena.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.