Pripreme za degustaciju :)

... probali ste egzotično pivo? Pohvalite se... Pošaljite etiketu

Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy

Odgovori
MarkoRB
Kontakt:

Pripreme za degustaciju :)

Post Postao/la MarkoRB » pet stu 02, 2012 3:52 pm

I tako u zadnjih nekoliko mjeseci nakupih solidan broj piva za degustaciju koju će moja ekipa imat za niti tjedan dana :)

Mješavina užasno rijetkih ali i banalnih piva, koja, eto, slučajno nismo probali.

slika

Znači -> nekoliko bosanskih (2 nova radlera od Nektara, Crni Đorđe, Mostarsko), nekoliko slovačkih treš piva (Staročesko, Martiner 10°, Sitnan i Urpiner Mojito), ovaj Stariy Melnik Zolotoe i 2 dragulja, White Bull Lager iz Južnog Sudana, jedino pivo koje se tamo radi, i legendarni Lost Abbey The Angel's Share. Štakora nećemo konzumirat. :D Očekujem manje više da sve bude užas osim Angel's Sharea...

I drugi dio:
slika

Dva piva iz nove pivovare koja se otvorila u San Marinu, jedine jer se Amarcord se preselio u Italiju, najlošiji onda baš Amarcord (Gradisca) i razna čudesa iz Albanije :D.

Još ostali imaju donit svoje, nadan se da će bit kvalitetnije od ovog. :)

400d

Post Postao/la 400d » pet stu 02, 2012 4:40 pm

od ovih bosanskih ti sigurno odskače crni đorđe. da je vrhunski nije, ali među našim ovdje domaćim pivima u BiH je sigurno najbolje. tamni lager, malt bomba, za moj pojam bi moglo biti više balansirano, odnosno po meni tu nedostaje gorčine nekih 5-10 IBU. ali eto, baš me zanima kako ćeš ga ocijeniti. pozdrav.
I like the smell of fermentation in the morning

MarkoRB
Kontakt:

Post Postao/la MarkoRB » sub stu 03, 2012 3:40 am

Ma pio sam staru verziju od 5.6% (ono kad se nije znalo jel Črni Baron ripoff Đorđa il Đorđe njega) :lol: a bome i Slavsko, tako da znam otprilike šta očekivat.

Sad mi mislim fali samo Međugorsko od "aktivnih" u BiH.

newbeer

Post Postao/la newbeer » pon stu 05, 2012 2:54 pm

MarkoRB je napisao/la:Ma pio sam staru verziju od 5.6% (ono kad se nije znalo jel Črni Baron ripoff Đorđa il Đorđe njega) :lol: a bome i Slavsko, tako da znam otprilike šta očekivat.

Sad mi mislim fali samo Međugorsko od "aktivnih" u BiH.

ma sredit cemo i Medjugorsko,nije problem :lol:

MarkoRB
Kontakt:

Post Postao/la MarkoRB » pet stu 09, 2012 3:03 pm

Moram priznat da me oduševilo postojanje toga :lol:

Mozelibezkaucije

Post Postao/la Mozelibezkaucije » ned ožu 10, 2013 1:12 pm

Ova Albanska piva nisu bas najbolja.
Ovo sto se zove Stela je malo teže popiti. Dok je iz plastike gotovo nemoguće zbog lošeg ukusa. Ja izuzetno retko bacam pivo ali sa Stelom od 1,5L u plastici nisam mogao da izađem na kraj.

Ovo sto se zove Korča po meni je najbolje Albansko pivo. Imaju i svetlo i tamno. Samo što ne prave nikakvu razliku. Ambalaža je ista. Ja i ortak uzeli jedan tamno drugio svetlo u nekoj kafani i tip nam donosi dve potpuno identične flaše samo sa različitim sadržajem.

Odgovori