Sa tri inoxove bačve izrezani su poklopci, jedan poklopac je iskorišten za lažno dno (napravljeno po modelu kolege diS-a), a drugi će poslužiti kao poklopac.
U HLT sam stavio grijač 2kW kojeg pali/gasi PID kontroler (kojim upravlja RTD sonda), u HLT-u se još nalazi i bakrena spirala (dužine 9m).

MLT sa lažnim dnom i termometrom

HERMS ima dvije pumpe, jedna za cirkulaciju vode u HLT-u i druga za cirkulaciju sladovine.
Pumpe sam učvrstio za improvizirani nosač i sve zajedno prišrafio za kućište od iverice. Sa prednje i s tražnje strane nalazi se pleksiglas, s time da sam na stražnjem pleksiju izbušio rupe zbog hlađenja pumpi.

Kontrolnu kutiju mi je radio električar, čovjeku sam objasnio šta točno želim, on je to sve fino pospajao, složio. U struju se ne razumijem pa mi se nije ni dalo s tim previše zafrkavat.

I na kraju....

Do sada sam dva puta kuhao, moram priznat da sam prezadovoljan kako sistem šljaka, da ne pričam puno evo link da se vidi kako to izgleda u praksi.
http://www.youtube.com/watch?v=Fw08mKtq ... e=youtu.be
Jedini problem (za sada) koji se pojavio, plamenik mi ne uspijeva zavrijeti sladovinu kako treba, sladovina vrije, ali nema onog pravog rolling boila...