Eksplozija pivske boce

... kada stvari krenu po zlu

Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy

Odgovori
OLD

Eksplozija pivske boce

Post Postao/la OLD » pet pro 12, 2014 10:07 pm

Vjerojatno ste pomislili ( kao i moja žena) da je pukla neka moja boca homebrew napitka međutim krivo. Boca onog japanskog Sapporo piva kupljena pprije nekoliko dana u Lidlu. Pio sam to i prije ali je sada na akciji po 4 kn pa rekoh ajd . Normalno, uhvatila me neka hunjavica pa pijem samo čajiće itd, i tako par dana boca tog piva stoji na kuhinjskom elementu.Sobna temperatura, stoji par dana na istom mjestu, nitko je ne dira. Kadli jednog lijepog predvečerja boca iz čistog mira napravi boom . Grlić i čep do plafona a pivo iz boce kao vulkan. Nije mi se to još dogodilo a izgleda da sam imao sreće što to nisam otvarao jer bi mi moguće bubnula u lice. Ne znam kako se to može dogoditi takvim proizvođačima ,uglavnom nimalo ugodno. :roll:
Volim ih zahmeljene.

Alivio

Post Postao/la Alivio » pet pro 12, 2014 10:19 pm

Prijava ,tužba ,odšteta itd.
Čovjek uči dok je živ i na kraju umire glup.

handinho

Post Postao/la handinho » pet pro 12, 2014 10:33 pm

To ti je zato što ne piješ čaj od hmelja...

Pop

Post Postao/la Pop » sub pro 13, 2014 1:58 am

Uf, ti si možda i prvi kojem se to desilo...ali budi ponosan...ti si prvi s balkana koji je osjetio komprimiran gnjev Bruce Leea,...a ne, on je bio kinez...sorry

tinl

Post Postao/la tinl » sub pro 13, 2014 7:52 am

Pop je napisao/la:Uf, ti si možda i prvi kojem se to desilo...ali budi ponosan...ti si prvi s balkana koji je osjetio komprimiran gnjev Bruce Leea,...a ne, on je bio kinez...sorry
svi vi kinezi mrš nazad u japan...!!
in fermantation we trust

mali badem

Post Postao/la mali badem » sub pro 13, 2014 8:09 am

slikati , uzeti račun i ostatak boce i nazad u Lidl.dobit češ još barem gajbu Saporoa :P ...........

slawoner

Post Postao/la slawoner » sub pro 13, 2014 11:02 am

mali badem je napisao/la:slikati , uzeti račun i ostatak boce i nazad u Lidl.dobit češ još barem gajbu Saporoa :P ...........
sto je najveca fora neće...dobit ce samo tu jednu bocu besplatno i to pod uvijetom da je na grljku ostao netaknuti čep...dogodilo mi se to pa znam... :lol:
Nemojte šta zamjerit i pozdrav'te kod kuće!

Don Genovese

Re: Eksplozija pivske boce

Post Postao/la Don Genovese » sub pro 13, 2014 12:30 pm

OLD je napisao/la:... uglavnom nimalo ugodno. :roll:
Bademe, zašto si pomislio da mu nakon ovog sranja treba više i jedna takva boca?
Sreće na vreće, pivu na nepce i ne buš trebal ni zubotrebce ... Vito.

Alivio

Post Postao/la Alivio » sub pro 13, 2014 1:07 pm

Izrežeš se komadom stakla po rukama pa na hitnu ..prijava ozljede usljed eksplozije pivske boce ..tužba ,odšteta za ozljede i duševnu bol itd..
Čovjek uči dok je živ i na kraju umire glup.

mali badem

Re: Eksplozija pivske boce

Post Postao/la mali badem » sub pro 13, 2014 3:46 pm

Don Genovese je napisao/la:
OLD je napisao/la:... uglavnom nimalo ugodno. :roll:
Bademe, zašto si pomislio da mu nakon ovog sranja treba više i jedna takva boca?
nije naglasak na pivi nego na minimalnoj odšteti i isprici za neugodu ( da ne zbrajam moguće puno ružnije scenarije ). Lidl bi za to trebao saznati i povuči Saporo s polica , ako su razumni.
može im pomoći i jedan članak u novinama :wink: , pa u takvom kontekstu bi vjerojatno pristali na kvalitetnu ispriku
što više galame , to bolji efekt .
Old , nemoj baciti flašicu :!:

OLD

Post Postao/la OLD » sub pro 13, 2014 4:50 pm

Bocu je bacila žena tako da dokaza nemam( nisam bio prisutan kod samog događaja), a vjerujem da bi eventualna žalba bila slabe vajde .
Meni se takvo nešto dogodilo sa jednim pregaziranim pivom ali tu je dno boce samo neprimjetno puklo i pivo iscurilo ( na par boca iz ture).
Kakva ovdje mora biti pogreška u proizvodnji kad odleti grlić boce sa čepom(kaže mi žena da je puklo kao petarda) i to kod filtriranog i pasteriziranog piva?
Volim ih zahmeljene.

isvara

Post Postao/la isvara » sub pro 13, 2014 5:40 pm

OLD je napisao/la:Bocu je bacila žena tako da dokaza nemam.... nisam bio prisutan kod samog događaja.........kaže mi žena da je puklo kao petarda
he he he.... znači da ti je žena popizdila što te opet nema kod kuće i što piješ .... pa je uzela bocu i opizdila po kuhinjskom elementu ....

.....ili uopće nije bila ljuta nego joj se dogodilo slučajno ... pa onda smišlja izgovor..... jer je to načula jednom kad si pričao da se to može dogodit ....jer ne zna koliko si platio tu glupost........ :mrgreen:
Pivo teče bubrezi se liječe !

Don Genovese

Post Postao/la Don Genovese » sub pro 13, 2014 7:18 pm

:lol: , da. Reci joj da te ta boca koštala kao vjenčani prsten, da vidiš reakciju na to :shock:
Sreće na vreće, pivu na nepce i ne buš trebal ni zubotrebce ... Vito.

Odgovori