Eksplozija pivske boce
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- OLD
Eksplozija pivske boce
Vjerojatno ste pomislili ( kao i moja žena) da je pukla neka moja boca homebrew napitka međutim krivo. Boca onog japanskog Sapporo piva kupljena pprije nekoliko dana u Lidlu. Pio sam to i prije ali je sada na akciji po 4 kn pa rekoh ajd . Normalno, uhvatila me neka hunjavica pa pijem samo čajiće itd, i tako par dana boca tog piva stoji na kuhinjskom elementu.Sobna temperatura, stoji par dana na istom mjestu, nitko je ne dira. Kadli jednog lijepog predvečerja boca iz čistog mira napravi boom . Grlić i čep do plafona a pivo iz boce kao vulkan. Nije mi se to još dogodilo a izgleda da sam imao sreće što to nisam otvarao jer bi mi moguće bubnula u lice. Ne znam kako se to može dogoditi takvim proizvođačima ,uglavnom nimalo ugodno. 
Volim ih zahmeljene.
- tinl
- mali badem
- slawoner
sto je najveca fora neće...dobit ce samo tu jednu bocu besplatno i to pod uvijetom da je na grljku ostao netaknuti čep...dogodilo mi se to pa znam...mali badem je napisao/la:slikati , uzeti račun i ostatak boce i nazad u Lidl.dobit češ još barem gajbu Saporoa...........
Nemojte šta zamjerit i pozdrav'te kod kuće!
- Don Genovese
Re: Eksplozija pivske boce
Bademe, zašto si pomislio da mu nakon ovog sranja treba više i jedna takva boca?OLD je napisao/la:... uglavnom nimalo ugodno.
Sreće na vreće, pivu na nepce i ne buš trebal ni zubotrebce ... Vito.
- mali badem
Re: Eksplozija pivske boce
nije naglasak na pivi nego na minimalnoj odšteti i isprici za neugodu ( da ne zbrajam moguće puno ružnije scenarije ). Lidl bi za to trebao saznati i povuči Saporo s polica , ako su razumni.Don Genovese je napisao/la:Bademe, zašto si pomislio da mu nakon ovog sranja treba više i jedna takva boca?OLD je napisao/la:... uglavnom nimalo ugodno.
može im pomoći i jedan članak u novinama
što više galame , to bolji efekt .
Old , nemoj baciti flašicu
- OLD
Bocu je bacila žena tako da dokaza nemam( nisam bio prisutan kod samog događaja), a vjerujem da bi eventualna žalba bila slabe vajde .
Meni se takvo nešto dogodilo sa jednim pregaziranim pivom ali tu je dno boce samo neprimjetno puklo i pivo iscurilo ( na par boca iz ture).
Kakva ovdje mora biti pogreška u proizvodnji kad odleti grlić boce sa čepom(kaže mi žena da je puklo kao petarda) i to kod filtriranog i pasteriziranog piva?
Meni se takvo nešto dogodilo sa jednim pregaziranim pivom ali tu je dno boce samo neprimjetno puklo i pivo iscurilo ( na par boca iz ture).
Kakva ovdje mora biti pogreška u proizvodnji kad odleti grlić boce sa čepom(kaže mi žena da je puklo kao petarda) i to kod filtriranog i pasteriziranog piva?
Volim ih zahmeljene.
- isvara
- Kontakt:
he he he.... znači da ti je žena popizdila što te opet nema kod kuće i što piješ .... pa je uzela bocu i opizdila po kuhinjskom elementu ....OLD je napisao/la:Bocu je bacila žena tako da dokaza nemam.... nisam bio prisutan kod samog događaja.........kaže mi žena da je puklo kao petarda
.....ili uopće nije bila ljuta nego joj se dogodilo slučajno ... pa onda smišlja izgovor..... jer je to načula jednom kad si pričao da se to može dogodit ....jer ne zna koliko si platio tu glupost........
Pivo teče bubrezi se liječe !
- Don Genovese