MBC pivovara
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- isvara
- Kontakt:
- Don Genovese
- tante
Sjetio si me vica:Don Genovese je napisao/la:'Si dodao ovo " "za " slučajno?isvara je napisao/la:je da ...Don Genovese je napisao/la: Ti se sagneš ne bi li natočio, a oni ...
ako točionik stoji na podu....
moraš ga stavit na neki stol...
jednom me Glista tako "zajebo"
Nema Fate celu noć, dolazi ujutro, a Mujo pizdi: Bona, Fato di si ti cijelu noć?! Kaže Fata: Pusti, Mujo, zajebala sam se. Mujo: Kako zajebala? Fata: Pa, kao kad se ti zakartaš ...
- Zeus
Sinoć sam bio na 2. Potepuhovom pivskom festivalu u Zagrebu. Ko budala stojim 15 min u redu za Slawonera i onda mi ženska kaže da ga neće biti još pola sata jer se pivo previše pjeni. Rekla je da je bačva pri kraju pa valjda zato. Gdje je zapelo, Slawoneru?
Dok sam stajao u redu, načuo sam malo komentare. Većina su bili pozitivni.
- slawoner
Ajd drago mi je da je bilo nekih pozitivnih komentara, s obzirom da naš SMASH bas i nije nešto što moze ići u kompletu za nekim fino zahmeljenim pivima... Zasto se pjenilo nemam pojma, nama je islo glatko. Pred kraj bačve se i nama pjeni, a ako se pjenilo cijelim putem onda su mozda krivo spojili konektore pa je vuklo zraka - drugo objasnjene mi ne pada na pamet...Zeus je napisao/la:Sinoć sam bio na 2. Potepuhovom pivskom festivalu u Zagrebu. Ko budala stojim 15 min u redu za Slawonera i onda mi ženska kaže da ga neće biti još pola sata jer se pivo previše pjeni. Rekla je da je bačva pri kraju pa valjda zato. Gdje je zapelo, Slawoneru?![]()
Nemojte šta zamjerit i pozdrav'te kod kuće!
- mali badem
na uzorku od pola čaše nije me previše smetala bogata pjena jer je ono ispod bilo čisto, u sladnom okusu jednostavno, dobro izbalansirane gorčine, sa zanimljivim završetkom . korektno složen smash.
pokušavam ju zamisliti u krigli. ne sumnjam da bi slatko kliznula
mislim da je piva bila malo toplija od očekivanog što bi moglo objasniti malo više pjene.
Slawoneru uživaj

pokušavam ju zamisliti u krigli. ne sumnjam da bi slatko kliznula
mislim da je piva bila malo toplija od očekivanog što bi moglo objasniti malo više pjene.
Slawoneru uživaj
- Toples
- Kontakt:
- slawoner
uh, iz kriglice klizne sam tak!mali badem je napisao/la:na uzorku od pola čaše nije me previše smetala bogata pjena jer je ono ispod bilo čisto, u sladnom okusu jednostavno, dobro izbalansirane gorčine, sa zanimljivim završetkom . korektno složen smash.
pokušavam ju zamisliti u krigli. ne sumnjam da bi slatko kliznula![]()
Slawoneru uživaj![]()
- slawoner
Popit ces kod nas kad navrneš u PŽZeus je napisao/la:Kad sam ja naletio, u čašama je bila samo pjena, a baš sam htio popiti nešto lakše pred spavanje jer sam se dan ranije zarakijaoKažem, cura koja je tamo bila je rekla da je zato što je bačva pri kraju.
- slawoner
Tom klub, Colosseum (kraj vojarne), Branimir (na trgu), Sax (na trgu), Petrol (na petrolu), Light Cola (birc gdje zalaze bauštelci i majstori - slawoner ide iznenađujuće dobro i NE, nemaju light colet32 je napisao/la:Gdje se u Požegi može u birtijama popiti Slawoner?
- slawoner