UDRUŽENJE PIVARA POŽEGA
Moderatori/ce: Poljo,sharkyboy
- slawoner
- isvara
- Kontakt:
- isvara
- Kontakt:
naravno da sam zaboravio .. ali u kombiju je .. ujutro kod vas...
moram pohvaliti ovu organizaciju u par točaka
.1 - odlično druženje... prostor i glazba
.2 - probao sva 3 piva ... prefina..... kopirao bih svako
.3 - kako je ekipa ozarenih lica, uživala u blagodatima božićnog stola, što se kod mene nejeda takvih delicija nije moglo dogoditi.... tako da je ovo od svih tradicionalnih božićnih druženja .... najbolja fešta !!!1

.2 - probao sva 3 piva ... prefina..... kopirao bih svako
.3 - kako je ekipa ozarenih lica, uživala u blagodatima božićnog stola, što se kod mene nejeda takvih delicija nije moglo dogoditi.... tako da je ovo od svih tradicionalnih božićnih druženja .... najbolja fešta !!!1
Pivo teče bubrezi se liječe !
- Vujo33
Požeganeri, kapa do poda.isvara je napisao/la:naravno da sam zaboravio .. ali u kombiju je .. ujutro kod vas...
.2 - probao sva 3 piva ... prefina..... kopirao bih svako![]()
.3 - kako je ekipa ozarenih lica, uživala u blagodatima božićnog stola, što se kod mene nejeda takvih delicija nije moglo dogoditi.... tako da je ovo od svih tradicionalnih božićnih druženja .... najbolja fešta !!!1![]()
![]()
Nadam se nekom skorom druženju ili kod nas ili kod Vas,a bogami mogli bi i kod Pantelija!
„Ah, pivo, moja jedina slabost. Moja ahilova peta, ako baš hoćeš."
- Artanis
A j..... tek sam sad vidio da je bilo druženje. Taj dan sam bio na Papuku-Novo Zvečevo (nas 26) u jednoj turi od 18 km, no stigao sam kući u 16 sati. Nema veze, dragi kolege pivari, želim vam sve najbolje u novoj godini! Kad bude iduće druženje donijeti ću crno dimljeno za degustaciju, ako vas zanima.isvara je napisao/la:naravno da sam zaboravio .. ali u kombiju je .. ujutro kod vas...
.2 - probao sva 3 piva ... prefina..... kopirao bih svako![]()
.3 - kako je ekipa ozarenih lica, uživala u blagodatima božićnog stola, što se kod mene nejeda takvih delicija nije moglo dogoditi.... tako da je ovo od svih tradicionalnih božićnih druženja .... najbolja fešta !!!1![]()
![]()
- isvara
- Kontakt: